Sidor

Chakradance™Jag har alltid varit kreativ. Jag har sjungit, målat och dansat genom livet. Alla dessa typer av uttryck har medfört betydelse och djup i mitt liv. De senaste 20 åren har också varit en andlig resa. Erfarenheten med Chakradance, har slutit cirkeln.

CHAKRADANCE ™ kan beskrivas som en dans för själen - en rörelse för välbefinnande. Det är spontan dans, till specifik chakra-resonant musik, i syfte att hela och att stämma/”ställa in” ditt energisystem. Syftet med Chakradance är enkelt, om än ambitiöst: att hjälpa dig att integrera kropp och själ.

Hjärtat i Chakradance är musiken. För oss alla, är kroppens sju stora chakran en kraftfulla port, genom vilken kroppen, sinnet och själen möts. I Chakradance klasser och kurser, har var och en av dessa sju chakran sin egen unika kropp av underbar dansbar musik, i resonans med sin egna specifika vibration.

Upplev Chakradansen helande kraft i en liten och trygg grupp, där vi möts i ett helgat rum för att släppa vardagen och övergå till vårt inre fantasirika liv och aktivera vårt inre helande.

Information om Chakradance™:  About Chakradance

Ny video

Chakradance är läkande för sinnet, kroppen och själen var än du befinner dig när du dansar, men som Shae-Lee Shackleford upptäckte så är det ännu mer speciellt om man befinner sig i en ren och kraftfull miljö, som Rainbow Mountain i Peru.
Se videon:Planerade aktiviteter 2019: 

September: 

  • Prova på i Sundsvall: 1,5 timmes dans för alla chakran den 8/9 kl.13:00  Anm. senast 3/9
  • 4 söndagar: 2,5 timme Uppvaknande i Sundsvall fr.o.m. 15/9. Anm. senast 8/9

Oktober: 

  • 4 söndagar: 2,5 timme Uppvaknande i Östersund fr.o.m. 20/10. Anm. senast 6/10
  • 4 torsdagar: 2,5 timme Uppvaknande i Kälarne fr.o.m. 17/10. Anmälan senast 10/10

December: en helg i Sollefteå


Facebook: Chakradance med Fylgja Lie Orrmalm
Kontakt: info@fylgja.li eller Messenger: m.me/fylgja.chakradance
,


.


---
Genomförda aktiviteter 2019: 

  • 24/2 Prova-på i Sundsvall kl.15-16:30
  • 23/3 Prova-på  i Östersund kl.13-14:30
  • 31/3 Prova-på i Sollefteå kl. 13-14:30
  • 15/6-16/6: Mirakelmässan i Östersund